contact voorstellen openingstijden prijzen terug naar home foto's babbels
 
VOORSTELLEN

 
Op 1 juli 2007 is Babbels kleinschalige kinderopvang van start gegaan. Wij zijn een zelfstandige onderneming in de gastouderopvang. Per dag vangen wij maximaal 5 kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Door de samenwerking met een erkend gastouderbureau voldoet Babbels aan de eisen van de Wet Kinderopvang van de overheid. Wij werken samen met gastouderbureau Solo Bambini. Met de facturen die u via het gob krijgt kunt u bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen.

Babbels wordt geleid door Miranda van den Akker. Na de PABO heeft zij 13 jaar in het basisonderwijs lesgegeven aan voornamelijk kleutergroepen. Met de start van Babbels, is een stille wens van haar in vervulling gegaan: een eigen bedrijf, werken vanuit huis en omgaan met jonge kinderen. Het hele gezin deelt haar enthousiasme en straalt dat ook uit. Miranda is getrouwd met Johan en samen hebben zij twee kinderen: Fenne en Sil.

Dagindeling:
Door het vaste dagritme weten de kinderen waar ze aan toe zijn, wat er gaat komen. Zeker jonge kinderen hebben hier erg veel behoefte aan. Voorspelbaarheid geeft veiligheid en rust! Klik hier voor een impressie van de dagindeling.

Voor aanvang van de opvang vindt er een intakegesprek plaats waarin informatie uitgewisseld wordt over de kinderen en de geboden opvang. In dit gesprek worden een aantal belangrijke zaken als eet- en slaapgewoontes, allergieŽn, voedingswensen, temperament, huisregels, dagelijkse gang van zaken e.d. besproken.

Uw kind is van harte welkom in ons gezin!